Natječaji, Novosti

  1. Naslovnica
  2. /
  3. Arhiva
  4. /
  5. Novosti
  6. /
  7. LAGUR Brač objavio je tri Natječaja iz svoje LRSR

LAGUR Brač objavio je tri Natječaja iz svoje LRSR

LAGUR Brač 24. listopada 2019. godine objavio je prve Natječaje iz svoje Lokalne razvojne strategije u ribarstvu. Riječ je o ukupno tri Natječaja namjenjenim različitim sektorima i korisnicima vezanim uz ribarstvo i marikulturu.

U tu će svrhu LAGUR Brač organizirati niz radionica čiji će termini biti službeno objavljeni na službenim stranicama, a cilj im je Natječaje predstaviti svim zainteresiranim korisnicima.

Izmjenom Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Brač, to jest, Odlukom o njenom odobrenju od strane Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede stvoreni su preduvjeti za konačnim raspisivanjem Natječaja.

Detaljnije o Natječajima pogledajte na sljedećim poveznicama:

1.1. STVARANJE I PROMICANJE DODATNIH VRIJEDNOSTI RIBARSKIH I MARIKULTURNIH PROIZVODA I NOVIH KANALA NJIHOVOG PLASMANA

2.1. OČUVANJE, VALORIZACIJA I PROMICANJE MATERIJALNE I NEMATERIJALNE LOKALNE BAŠTINE TEMELJENE NA RIBARSTVU, MALOJ BRODOGRADNJI, MARIKULTURI I ŽIVOTU UZ MORE I NA MORU

2.2. POTICANJE DRUŠTVENIH, KULTURNIH, GOSPODARSKIH, OBRAZOVNIH, STRUČNIH I DRUGIH SADRŽAJA, DOGAĐANJA I AKTIVNOSTI VALORIZACIJE, OČUVANJA I ODRŽIVOG KORIŠTENJA RESURSNE OSNOVE DRUŠTVA, GOSPODARSTVA, OKOLIŠA, BIORAZNOLIKOSTI I PRIRODNIH VRIJEDNOSTI PROSTORA

 

 

 

Facebook
LinkedIn